9 comentarii la “Prieteni pana la masina

 1. intr-un fel, ideea de apa plata cu lamaie ma sperie. dar si o masina e impetuos necesara avand in vedere faptul ca ma mut la mama zmeului fata de centru/scoala.

  si da, e si un pic de fitza la mijloc. dar doar un pic.

 2. salut 😉
  eu sunt pe partea cealalta…am pierdut un prieten caruia i s-a parut ca nu se mai potriveste cu cei care au masina(respectiv stau la facultate la bucuresti), dar fara ca ei sa il respinga intr-un fel.
  asta mi se pare greseala lui.
  ce zici?

 3. Aveam un amic cu care ma intalneam bine-mersi pana sa faca 18 ani. Acum vine mereu sa ma ia cu masina si, daca ar putea, ca sa nu faca efortul de a se da jos, ar intra cu ea si-n parc! Sa nu mai spun ca daca i se strica masina este absolut imposibil sa ne vedem…
  M-am saturat de oamenii astia sedentari si fara viata… 😐

 4. Asta e o urmare a faptului ca am suntem inca o tara saraca, iar romanul de rand crede ca trebuie sa arate ca are…ca sa castige respect, sa fie acceptat in anumite cercuri si tot asa…Nu avem sau nu mai avem principii si valori, asta e realitatea…pe de alta parte Europa civilizata circula cu bicicleta si renunta la masina:)

  Dar cu siguranta ca sunt multi alti oameni care gandesc ca tine, cine spune ca prietenii se gasesc asa usor sau prieteniile trebuie sa fie o viata?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s